Medseilere

2012 - Fra Porto Mogan til Karibien. Nytt mannskap mønstrer på! Vi er så heldige å ha fått med Dag og Eva over Atlanteren. De mønstrer på i Porto Mogan og er med på ferden over Atlanteren. Kristin er så heldig som synger i Torsketruten og traff Eva der, og så var det gjort. Med en seilglad mann var de ikke tunge og be. Her kommer en liten presentasjon av dem.:
 Dag er opprinnelig Oslogutt og etter å ha flyttet litt rundt har han gått i havn i Stavern. Han er opprinnelig dykker,jobber som  operasjonsleder for undervannsoperasjoner og maritim berging. Har en lang fartstid på sjøen med alt fra fiskeskøyter, offshorefartøyer til en liten Bostrøm. Dag er en aktiv kar, ihuga friluftsmann som elsker sjø og fjell. En liten Reodor Felgen som finner løsninger på det meste.
Eva er innlandsjente, født og oppvokst på Notodden. Etter mange år i Oslo, Sandefjord og til slutt Stavern som må være verdens beste sted å bo. Seilerfaring har kommet gradvis de siste 10 årene, først med venner men nå med vår egen lille 31 fots Bostrøm.
Jeg  er sykepleier i "bånn" jobber som fagkonsulent i Sandefjord kommune. Er like glad i sjø og fjell som min kjære,men er også lidenskapelig sanger i Torsketruten!

2011 - Fra Norge til nord Spania

Vi har vært så heldig å få med vår gode venn Thor fra starten i Sandefjord og tre uker fremover. Thor har lang erfaring. Helt fra jolleseiling 5 år gammel frem til i dag hvor han  tilbringer mye tid i egen båt en Najad 34.  I tillegg til å beherske båt, vær og vind behersker han også byssa under alle forhold. Thor er opprinnelig fra Holmestrand, men bosatt i Oslo. Han er arkitekt av yrke, liker seg i naturen både sommer og vinter. Han koser seg også når forholdene ikke er optimale med hensyn til vær og vind.
Bjørn Strand. Mannskap fra Sandefjord til Amsterdam. Bjørn er erfaren seiler gjennom mange år. Han har gode resultater fra Færder seilaser og ellers utallige turer med  egen båt langs norske og svenske kysten. Han bidrar med kunnskap, trygghet og humor på turen. Disse gutta er kamerater fra studietida og har mye humor og guttestreker tross alderen. Bjørn er Horten`s gutt og oppvokst i maritimt miljø. Han er i dag bosatt i Oslo.