Om bloggen

Velkommen til bloggen og hjemmesiden til S/Y QuietPlace! Denne siden er oppdatert av Kristin Asvald og Jan Innstø. Vi vil her holde venner og kjente oppdaterte med våre seilturer fremover. Følg med og legg gjerne igjen en kommentar. Det er mulig å skrive kommentarer nederst på denne siden, båt-siden og blogg-innleggene. Kom gjerne med forslag til ting dere vil se her! Til informasjon vil innholdet i bloggen være preget av at det er Kristin som for det meste blogger. Både innhold og beskrivelser blir farget av mine inntrykk. Kristin ps. Klikk her for å hoppe ned til der du kan legge igjen kommentar. pps. Vil du ha bilde av deg selv til venstre for kommentaren: - Logg inn vha. Facebook (-ikon under kommentar-feltet), eller - Registrer deg på gravatar.com (gjelder da for alle wordpress-blogger)

44 tanker om “Om bloggen

 1. Du imponerer stort Jan – både det å seile denne distansen alene og å spise kald hermetikk i tre uker, det skal det jammen sterk rygg til å klare!!! Og når du i tillegg har skjulte talenter på forfattersiden blir bloggen en fryd å følge!!! Velkommen hjem, vi gleder oss til å høre om alle opplevelsene!!!

 2. Hi solo-sailor! Vi har följt er under hela resan och lidit och lett med er beroende av vad bloggen innehållit. Vi hoppas att du får vind i seglen så att du angör bryggan i Pto Mogan utan att tära på bränsleförrådet för mycket!
  Bryggan i Mogan är för oss ett morsomt minne. Mycket musik, en del vin och som en följd av detta massor av prat…
  Hoppas att du hittar dina glasögon så att du inte missar Mogan,
  Sail on Quiet Place
  Vårvarma hälsningar från Tommy & Berit

 3. Kjære dere! Nå har vi lest svart på hvitt om ulykken deres.Så helt udramatisk kunne det ikke være med en så bra oppfølging av hendelsen. Jeg har selv brukket ribben et par ganger, og det var j. ondt. Hos oss går livet sin gang med hundelufting for Gerd (det er lystbetonet) og fint for Tor som ligger under dyna i influensa. Selv gjør jeg minst mulig, og er tilfreds med det.Vi ønsker dere begge god bedring så dere kan mønstre på igjen.

 4. Hei på dere.
  Gjett om vi gleder oss til å se dere. 22 minus i dag når jeg dro på jobb så litt varme blir bra nå. Er spente på turen og hva som venter oss. Bloggen deres er kjempefin, masse informasjon og fine fristende bilder. Gleder oss til å være med dere på tur.

  Torill og Børre

 5. Hallo folkens!
  Vi vil bare sånn på tampen ønske dere godt år, så ptratæs vi når det lir utpå. Skåler for/med dere ikveld.

  Thorunn og Thor

 6. Kjære dere sjøfarere. Har følgt dere og er veldig glad på deres vegne at dere nesten er framme Har jo skjønt at dere ikke bare har hatt rolige dager over atlanteren, men nå når dere snart er i mål kan dere vel bare nyte tilværelsen. 29 g—-bare litt mer enn i Sandefjord rundt 0 grader . God tur hjem Eva og Dag . Til Kristin og Jan- Koz dere videre. Vi gleder oss til å høre om eventyret.
  God jul fra Greta og Svein

 7. Hei! skipper og mannskap,flott og høre at dere snart er fremme.
  Hører at det er heslig varmt i caribien,ca 40 grader mer enn her.
  Man kan nok venne seg til det meste.
  Kos dere.
  God jul.
  Hilsen Rolf

 8. Hei Eva og Dag 🙂
  Nå begynner vi å savne dere og det skal bli godt å få dere hjem igjen til roligere farvann. Her laver snøen ned, 30 cm siste døgn, så julestemningen har virkelig kommet.
  Det er ikke fritt for at jeg har vært veldig bekymret for dere, men godt å lese at dere er så nær målet. Nyt dagene til fulle nå, hverdagen kommer tidsnok.
  kjempeglade i dere. gode klemmer fra lillesøster

 9. En liten hilsen til dere fra kalde Sandefjord med 10 minus og sur vind. Litt varmere hos dere håper jeg : ). Hjemme er starten på julestria i fokus med julemarked , kakebakst, mas og jag – og noen hyggelige julebord og vennetreff!
  Gøy å følge ferden på bloggen som er godt oppdatert og flott skrevet! Må si jeg synes dere er både modige, flinke og tålmodige!
  Det virker som det har vært litt ustabil værtype undervei og litt mindre bikinivær enn tenkt?
  Nå er det snart bare sjarmøretappen igjen og dere kan feire !!!!! Denne turen må dere bare nyte. Flott å høre at båten holder mål og at dere er et godt team. Teamet var jeg ikke i tvil om : ). Ønsker dere god seilas videre.

  Klem fra Kirsti

 10. Skip-O-Hoy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Fint å se at reisen går fint, og at dere takler de skiftende forhold tilfredsstlllende. Artig er det også at dere får fisk. det er det noe som jeg som ivrig sportsfisker har tenkt på lenge. Kan dere forresten fange flygefisk-den skal være godt spiselig.Her er det full mørketid og den yngre garde mesker seg med julebord.Det ser ut til å være slitsomt for enkelte i familien.Selv kommer jeg meg ingen vei, for det er mørkt, glatt og kaldt.
  Ha en fin seilas videre. Gerd hilser. morfar!
  .

 11. Veldig morro og følge dere.Thore er inne og sjekker hver dag . og endelig har dere fått fint vær…Her er alle sju slagene i boks , og det snør . Altså julestemning !
  Om onsdagen var vi i portvinselskap hos Tine kl.12 . Der gikk du glipp av noe Kristin ( det var 1.alt treff Eva ) Eget sanghefte med skillingsviser og hatt måtte vi også ha . Selskapet ble ikke avsluttet før kl. 24 ! av de ivriste . jJeg sier ikke hvem….
  Vet ikke om dere har fått referat fra konserten på Promenaden , men den gikk over all forventning , og på onsdag er det på an igjen .
  Håper dette kommer fram til dere . Har sendt tidliigere , men ser ikke at det ligger ute.
  Kos og klem og god tur videre fra Anne Lise

 12. Kjære dere. Dette er bare en liten god natt hilsen fra mamma og pappa. Ser at dere har det bare bra. Kan jo lese litt mellom linjene også.Vi følger med, og det er interessant.HIlsen til dere alle fra oss.

 13. Hei igjen! Jeg skal si dere får rista dere, men forstår på meldingene at det at det ikke er farlig.Kunne ikke tenkt meg turen unner slike forhold, men har alltid hørt at pasatvindene skal være milde og behagelige.Hos oss er vi inne i mørketiden, men det er fantastiske lysforhold. Om morgenen ser himmelen ut som «peppermynte».Vi må nyte det fra vinduet, for ute er isforholdene slik at det er umulig å bevege sg ute for en gammel skrott.Håper dere får roligere vindforhold og ønsker dere god tur videre.Alt vel her.Klem fra mamma og pappa.

 14. Jeg er med dere i tanker og følger med dere dag for dag. Håper virkelig at vær og vind blir mer i deres favør veldig snart. Slitsomt å holde seg fast når man lager mat, – men ser ut til at dere får det til uansett:-) Klem og lykke til videre

 15. Moro å følge dere på bloggen.Gode tanker til dere alle for seilasen videre 🙂 dere er stadig i våre tanker. 1001 klemmer fra oss fire i Heddal

 16. Kjære seilvenner og bryggenaboer

  Det er virkelig moro å se at dere har fått til dette og er på vei vestover!
  Seilasen kommer garantert til å bli en kjempeopplevelse.
  Vi ønsker dere god bør videre og alt godt for hele reisen dere har lagt ut på.

  Beste hilsen Per Johan og Nina, hjemme på Stub-brygga i Sandefjord.

 17. God tur Kristin og Jan ! Jeg er målløs over hva dere har mot til å legge ut på .
  Håper alle snille guder står i kø for dere, så tur, båt og vind og vær gir den riktige energien. Jeg tror at Karibien er magisk! gleder meg til å følge bloggen.
  Alt bra her hjemme, og kan melde om våt og svært mørk november. Inntil vi sees igjen, god tur ! en varm klem fra Hanne

 18. Ser at dere jobber på for klargjøring over havet.Godt å ha alt ok til overfart.
  Ønsker alle dere en super tur med bare godt seile vær

 19. Her fra Mt.Hartman Bay, Grenada, W.I. vil jeg ønsker dere noen fine dager med foreberedelser for avreisen den 25.11. Forholdene er er helt topp.

 20. Hei Kristin og Jan, jeg er imponert og stup i beundring over prosjektet dere nå legger ut på. Alt bra her hjemme i Hokksund. Lykke til på reisen, stor og varm klem til dere begge fra Hanne.

 21. Hej!
  Vi ar Anna och Linn, 36 & 26 ar fran Sverige, ute pa en livsresa. Vi har liftat med bil fran Sverige till norra Spanien, och darifran med segelbat till Las Palmas dar vi nu befinner oss.
  Vi vill nu korsa atlanten och onskar monstra pa en ny bat med destination Karibien eller Brasilien.

  Vi ar sma men starka, praktiskt lagda, positiva och inte radda for att ta i nar det behovs.
  Hor garna av er om ni behover besattning eller kanner till nagon annan bat som gor det. Det skulle vara till stor hjalp och gladje!

  Kontakt:bjorkbacka23@hotmail.com

  Varma hilsninger

 22. Hei på dere langturseilere. Hyggelig å følge dere på bloggen. Dere har sikkert laget denne for at vi som ikke fikk vere med på turen skulle bli skikkelig misunnelige. Vi sitter nu i dekkstolene under solseilt i 34gr. + og tørker svetten, grønne av misunnelse, mens dere er grønne av sjøsyke. Håper lensepumpene – varmeapperatene og sjøsykepillene virker. Tips oss om gode air cond. Hilsen skipssjefen (Helga) og onkel Berner. S/Y Hugin, Kroatia Korkula Lumbarda.

 23. hei på dere Kristin og Jan.
  Fikk ikke snakket med dere før dere dro men vil ønske dere god tur. Dere er jo godt på vei og det er spennende å følge dere på turen.
  Vi kommer til å gå inn å følge dere her ofte. Været i nord i sommer var litt opp og ned og her i Sandefjord har det regnet mye i det siste. Men i dag har det vært nydelig vær med sol og fin temperatur. Jeg fikk litt lite sommer i år så jeg tok likegodt en uke i Tyrkia og fikk kost meg med sol og bading dagen lang, det gjorde godt. Klem fra Margot og Trond.

 24. Hei på dere
  Følger med på denne spennende turen , og er litt misunnelig.
  Er også litt lei meg over at Thor har konvertert til Åsgårdstrand
  Hilsen
  Tom Werner

 25. Her kommer en liten hilsen fra mæ. Fint å se at den lenge planlagte turen e kommet godt i gang. Unne dokker dennan opplevelsen, og sende masse gode ønsker om at dokker får en fantastisk reise. Synes du e flink med hjemmesiden, det e raust at dokker vil dele opplevelsan med oss. Kos dokker masse, her hilses fra to- og firbeinte banditta 🙂
  Hilsen Beathe, Tor og alle de andre…

 26. O-Hoy
  Nå er det gøy å følge dere.Flotte bilder fra seilasen og kanalen. Artig at jeg kan lese alle kommentarene. Venter bare på noen saftige.sjømannshistorier?
  Genakeren er flott. Restene blir fin sommerkjole til neste år. God tur videre

 27. Artig å se at dere er i Den Helder. Det anbefales å ta en tur innom marinemuseet som ligger bare 500 meter unna der dere har havn for natta. Og ikke minst å besøke restauranten ved museet. Vi spiste lunch der påsken 2009 og ble sjarmert.
  Takk for en kjempefin blogg. God tur videre!

  Ellen og Arild.

 28. Hei, måtte bare kommentere et par ting, for det første; sinnsykt kult ?genoa? dere har fått dere 😀 Den likte jeg.
  Også ser jeg at dere har hatt Orkidè’en fremme 😉 Det liker Tina :p

 29. Hei på dere! Så fint at dere har blogg slik at vi kan følge dere på eventyret!
  Litt sliten etter en trivelig helg med Torsketrutene på Asnes, hvor mange gode tanker gikk til dere! Ønsker dere fin seilas videre med mange gode opplevelser og gleder oss til å følge dere videre.
  Hilsen Eva og Dag.

 30. s/y quietplace o—hoy!!!!!!!!!!!!!!!
  Nå er også oldefar på nettet-dersom dette fungerer.Vi følger med på bloggen, og gratulerer med en fin start.Det blir interessant å følge fortsettelsen. Selv trives jeg godt med å gjøre minst mulig pluss det mest nødvendige.Gerd springer i marka, passer hunder og plukker bær og sopp.Vi ønsker dere en fin seilas i fortsettelsen.skal forsøke å komme med noen innspill i blandt. Hilsen til hele mannskapet fra oss. PAPPS.

 31. Leser bloggen hver dag, har endelig funnet ut hvordan jeg kan legge inn kommentarer. Dette er rene eventyrturen og jeg ser at dere opplever mye nytt og spennende. Ser at de to guttungene koser seg og utfordrer vertsskapet. Gleder meg veldig til å se bilder på bloggen.
  Her er det skolestart på mandag og nok å gjøre med forberedelser. God tur videre.
  Thorunn

  • Det går nå også å klikke på «Skriv en kommentar», under hvert innlegg i bloggen. Det fungerte nok ikke sist du forsøkte, men er nå rettet opp. 🙂
   -kvasi-datakyndig-sønnen, Mats

 32. Hei Jan og Kristin,sitter i rengnvær i Harstad og leser hjemmesida deres. Ha en fin tur. Håper på mange bilder under allslags værforhold.
  Rolf

 33. Heia Kristin og Jan.
  Følger med på deres spennende tur der ute på havet.
  Håper dere får flotte opplevelser og at været ikke plager
  dere så alt for mye. Vi hadde ei flott helg på øya Bliksvær
  utafor Bodø. Fikk besøk av Schjølberg m sin båt Nusantara.
  Ønsker dere god tur videre og nyt livet.
  Greta

 34. Heisann, sitter på Bjarkøy på Hytta og folger med på bloggen. Her har vi hatt en nydelig dag med 23 grader, nyrørt blåbær og pannekaker til kveldsmat. nå kl 23.30 er temperaturen 17 grader og nordhimmelen er akvarellfarget i rosa, turkis og dypblå. Vi avslutter dagen med nyt og flyt og håper dere har det bra! Kos dere! hilsen Trude og Frank

 35. Hei Kristin og Jan!
  Da er dere endelig underveis! Håper dere får en opplevelsesrik og flott tur. Vi ser fram til å følge dere via hjemmesiden.

  Ellen og Arild

 36. Hei Kristin og Jan
  Vi tenker på dere idag 15 aug som er turens startedag. Vi ønsker dere riktig god tur og fantastiske opplevelser,og vil se dere i god behold hjemme igjen før jul.
  Hjemmesiden til båten er veldig informativ og fin. Gratulerer ! blir det bok også fra turen i 2012 ?? Vi følger litt med bloggen i ny og ne. Våre varmeste ønsker fra Hanne og Øystein

 37. God tur, Bjørn, Tor og alle. Jeg er mildt misunnelig og nokså nysgjerrig, så jeg skal følge med. Yr melder 4-5 m/s her i morgen, så kanskje jeg får meg en liten fjordtur i Killingen!

  Petter

  • Kjære Jan!
   Vi har stor glede av bloggen din med alle sine grublerier og fantasier.Vi er også glade for at det går bra med deg. Ut fra dagens situasjon her hjemme, er det ikke så lett å slå hæla i taket. Vi gleder oss imidlertid til at du kommer hjem, og at vi kan treffes igjen.Enn så lenge ønsker vi deg en fin og trygg seilas på siste del av reisen.Vi gleder oss til besøk av Kristin i morgen.Det er mange ting hun kan hjelpe oss med. Klem fra Gerd og Kristian.

Legg inn en kommentar