Dag 16

028:50.00N 032:00.00W
 
Hei folkens.
Jeg fant brillene i dag, minus ett glass. Så nå har jeg ikke ett ”par briller” jeg har bare briller.
Det går rimelig bra fremmover nå, en miks av motor og seiling. Bruker gennaker, den eneste duken som drar meg fremmover slik vinden er.
sNår det gjelder distanse til mål, passerer jeg nå Honningsvåg. Sandefjpord er da målet. Skal via Hammerfest,Tromsø, Harstad, Sandnessjøen,Bodø,Trondheim. I morra kveld vil æ passere under tromsøbrua. Kunne nån ha tatt sæ umaken å låra ned nån brilla styrke to og nån boksa med hermetikk, æ lika “erter kjøtt og flæsk” vældig godt. ja og nån boksa med joika kaker hadde vel ikkje skada.
Var heldig i natt. Enorm bygeaktivitet, med lyn .torden, menn unngikk for en gangs skyld alle bygene.
Wenche, hils Rolf fra meg å si at lenger nord er det ikke vind i det hele tatt. Og der det er vind er det ren motvind. (har rapporter fra de andre båtene som er lenger nord og på tur mot Azorene)
Ellers er det sol og 24 grader ute, og seilasen går veldig godt.

Legg inn en kommentar