Dag 17

028:50.00N 029:40.00w
 
 
 
Hei folkens.
 
 
 
Siden i går har det vært en blanding av ren seiling (med gennaker  115 kvadratmeter)   motorkjøring, og motorseiling som jeg driver på med nå.
Det er flatt hav, ok litt sjø da, men bare 5 mps og det når vinden er rett bakfra gir ikke nok fart. Ellers sol og nesten skyfritt og varmt.
Siste boksen med  hermetikk gikk i dag. Så nå spiser jeg nest siste rest av mat ombord. Men jeg ser det rekker til jeg kommer frem.
Ellers ingen båter å se på mange dager.
Som jeg var inne på i går. Hvis jeg skulle ha seila Norge på langs fra nord til sør, så ville jeg passere Tromsø kl 12 i natt. ( 684 nm totalt igjen å seile fra Tromsø) Deretter harstad kl 10 i morgen tidlig på vei sørover. Har da satt Sandefjord som bestemmelsessted. Så Atlanterhavet er et langt havstykke, har jo allerede vært 17 døgn på tur, og seila over 2000 nautiske.
Fikk meldfing fra den Norske båten Paquita som sliter noe voldsomt i motvind for å å komme seg til Azorene.
De vurderer faktisk å legge om kursen til kanariøyene, ble det sakt.
 
 
Hilsen Jan

En tanke om “Dag 17

  1. Hei Jan!
    Når du kommer så langt som til Trondheimsleia, dropp selve byen – den fjorden er veldig lang og kjedelig og en real omvei! Legg deg heller en natt i Kristiansund litt lenger sør, så skal jeg komme med Joika-kaker til deg! God tur til Sandefjord 🙂

    Ingrid – FriFlyt

Legg inn en kommentar