Oppbrudds stemning i den norske seilflåten!

Tiden begynner å nærme seg hjemreise for de fleste av de norske båtene. Nå drøftes rutevalg vinder og riktig tidspunkt for avreise. Foreløpig er værprognosene lite gunstig med vedvarende høytrykksrygg over hele Atlanteren.Da er det bare å lene seg tilbake, fortsatt nyte gode dager, sol, sjø og hyggelig sosialt samvær. Våre venner på Verbena har satt kurs for Bermuda. Der vil de vente på resten av den norke flåten, og slå følge videre. De vil muligens få en tid der. Ellers vil Quiet Place slå følge med flere båter fra starten. Godt å ha litt "selskap" når skipperen etter eget ønske skal seile skuta alene videre. Dette er et valg han selv har drømt om og ønsker å gjennomføre. Det blir nok ikke lett for skipperens frue å ta farvel på flyplassen på Tortola for å reise hjem til jobb, barn og barnebarn. I mellomtiden nyter vi gode dager sammen på øya Gorda. Vi ligger ankret opp utenfor Saba Rock som er en liten øy godt skjermet av andre øyer og rev. Her svømmer skilpaddene rundt oss, vannet er klart som glass og sola skinner som vanlig bare avbrutt av små skurer som bare gjør godt. Vi bruker dagene til litt vedlikehold, samtidig som vi har hatt hyggelige sammenkomster med Stein og Gunn på S/Y Paquita. Saba Rock Virgin GordaHappy hour !

En tanke om “Oppbrudds stemning i den norske seilflåten!

  1. Det høres helt fantastisk ut Kristin. Gleder meg til å se bilder når du kommer på jobb! 🙂 Våren har så smått kommet krypende her, den var sein i år. God tur hjem etterhvert. 😉

Legg inn en kommentar