Ferden går videre mot Nord.

Da har vi forlatt sjarmerende Dominica, og startet ferden videre . Dominica sjarmerte oss med den fantastiske storslagne naturen, vennlige stolte mennesker og enkelheten. Her var det ikke store utvalget i supermarkedene. Restaurantene hadde sjelden noe av det som stod på menyen, men det de serverte smakte godt. Vårt første stopp på vei Nord planla vi å være øygruppa Iles des Saintes med stopp i Bourg de saintes. Vi slapp anker da alle bøyene var opptatte og det var merket ankringsområdet i kartet. Vi laget oss mat mens to delfiner lekte rundt oss. Herlig ! Men vi fikk ikke være lenge i paradis før vi ble møtt av en brysk herre som fortalte at det ikke var lov å ankre i havna, og han bad oss om å ankre opp i ei bukt på naboøya. Der lå det allerede en haug med båter og ventet på moring. Det ville mest sannsynlig bli kamp om plassen neste morgen. Denne kampen hadde vi ikke lys tå ta. Vi heiste derfor klutene og i kvelds sola satte vi kurs videre mot Nord. Nå droppet vi like godt de franske øyene og gjorde en fin nattseilas i 7 sm. til Antigia. Vi ankom Antigia på morgenen, og ble møtt av et hav vi ikke tidligere har sett maken til. Så turkis som vi bare har sett prospektkortene fra Karibien tidligere. img_0269 Nå ligger vi for en gang skyld ved brygge i Jolly Harbour. Og for en kontrast til forrige havn. Her er det lekre barer, neonlys og et supermarked som bugner av godsaker. Men hva så ? Vi sjekker ut stedet litt med buss og joggesko så får vi se ........

Legg inn en kommentar