Om oss

Jan Innstø. F -54.
Skipperen koser seg!Jan har status som skipper både til sjøs og i sitt daglige virke som pilot i Widerøe Flyselskap hvor han har jobbet i 28 år.
Han har lang erfaring i navigasjon og er entusiast og opptatt av alle mulige tekniske «duppeditter» som kan være nyttig på sjøen. Han har montert det meste av ekstra utsyr i båten, og er dermed godt kjent i alle kriker og kroker ombord. Han drar også god nytte av sin tid som sjømann i utenriksfart i sin ungdom.
Jan har gjennomgått LRC radiokommunikasjons kurs og tatt Kystskipper kurs. Han mekker og fikser det meste ombord bortsett fra det som tilberedes av føde i byssa. Der trenger han hjelp av sin fru .

Kristin Asvald. F -59.
Kristin i solaKristin er førstestyrmann, kokke og har ansvar for logg, blogg og andre administrative oppgaver ombord. (ikke ulikt arbeidsfordelingen hjemme )
Hun har tatt seg en lengre pause fra sitt virke som psyk. sykepleier for å kunne være mannskap på reisen. Kristin har ikke mye erfaring fra sjølivet bortsett fra en del turer langs norske og svenske kysten. Hun har tatt seilkurs og båtførerbevis .