Dag 7

26:46.70N 54:33.50W
 
Hei.
I løpet av natta kom aldså heldigvis vinden (medvinden) 10 –11mps. Så nå går det kjempefint. Har ikke tatt ned været i dag, men kan se at jeg ligger i utkanten av et kjempesvært lavtrykk. Og hviss det vedvarer får jeg god unnabør resten av turen.
Jeg prøver nå å gå enda litt nærmere lavtrykket for å få bedre fart. Ja mens jeg skriver fikk jeg lønn for strevet. Nå er jeg oppe i 11kts med bare to små seilfliker ute.
Det er nok bare rundt 3 meter sjø. Ja her blir det visst noe mer
Nå begynner radaralarmen å ta bygene på babord som båter. Piper og varsler hele tiden.
Ja Stig du var jammen god med den barberinga da du var. Perfekt barbering (uten speil) og ikke en scratch.
Nå må jeg opp å passe på.
 
Hilsen Jan

2 tanker om “Dag 7

 1. Hei Jan. Så bra at du har fått litt vind. Og til og med medvind. Da er det bare å surfe hjem. Tenker du deg rett til Porto Mogan? Her hjemme er den siste snøen forsvunnet fra parkeringsplassen idag. Det blir fint til 1. maitoget. Formoder at du har alle paroler og faner klare til ditt 1. mai tog. Hva med «nei til mer vind rett i fleisen» eller «alle tenker på seg, det er bare jeg som tenker på meg» sail away Jan

  Stig

 2. Hei Jan. Følger med dine bevegelser og gleder meg over vind i stikk motsatt retning enn det som er det normale der du befinner deg på denne tiden av året. Ønsker deg god bør aktenom tvers videre. Tok overhaling av motor i helgen, skiftet stempel, ringer og rådelager. Nå går Bostrømmen som ei klokke igjen. Stiv kuling i fjordgapet
  her – prøvetur med fulle seil på 1ste mai.
  Noterer dine posisjoner påUS Cost Guard Pilot Chart North Atlantic.
  God tur.
  Dag

Legg inn en kommentar